phone +603 7728 2427
email wawetv@gmail.com

 

 

 

 

 

 •  

 • member 2

   

 • LIVE TV SCHEDULE

  Time: 9.00am-12noon
  Date: 28 June 2015
  Event: Pelancaran DNA Bazzar
 •  

   

   

  Click text in blue for link to more visuals & video

   

   

  Artikel, video, gambar Instagram sebagai panduan & maklumat untuk wanita profesional & usahanita dari pelbagai bidang seperti makanan, kraf, produk kecantikan, fesyen, tip untuk sukses, tip hartanah, khidmat kreatif, bekerja dari rumah, informasi pembiayaan bisnes, cerita personaliti, Halal Koridor, tip menarik dari pelbagai bidang dan sebagainya.

   

  Gaya hidup wanita - makanan, kesihatan, fesyen muslimah, cerita pendek, hiburan, personaliti, ilmu pertahankan diri, travelogue, perayaan seperti perkahwinan dan sebagainya.

  AKAN DATANG
  Tonton pelbagai filem ceritera, cereka, klasik, drama bersiri, dokumentari, filem pendek, video muzik dan sebagainya. Video-Atas-Permintaan (VOD) untuk filem-filem terpilih disediakan.

   


  AKAN DATANG
  Pelawat boleh jual dan beli apa jua barangan secara online. Khidmat penghantaran diuruskan oleh penjual.

  AKAN DATANG
  Tutorial berbentuk artikel, video, gambar Instagram sebagai panduan & maklumat untuk usahanita kecil dari pelbagai bidang seperti makanan, kraf, produk kecantikan, fesyen, tip untuk sukses, tip hartanah, khidmat kreatif, bekerja dari rumah, informasi pembiayaan bisnes, cerita personaliti dan sebagainya.

   

  icon

  Share Our Story

  Please support our project. Share the story about CIKKITA with your friends and family and help us grow.